Minor
Tweede Wereldoorlog educatie - Wereldoorlogen

Deze Minor is geschikt voor zowel Voltijd als Deeltijd studenten. Het programma is  super efficient, de belasting voor de deelnemers zo minimaal mogelijk. Ook flexibiliteit en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat onder andere studie, werk, gezin, hobby en een sociaal leven in deze Minor prima te combineren zijn!

 

"De minor WO2 educatie heeft flexibel onderwijs hoog in het vaandel staan.
De lessen, excursies in Nederland en Duitsland, binnen deze minor, gaven mij de mogelijkheid om op diverse dagen van de week te volgen. Hierdoor werd ik in de mogelijkheid gesteld om, naast mijn full time baan, deel te nemen aan deze minor op dagen die voor mij goed uitkwamen."

 

"Doordat deze minor flexibel wordt aangeboden biedt dit meer perspectief voor alle studenten. Ik heb hierdoor aan deze minor met meer intrinsieke motivatie kunnen deelnemen wat resulteerde in een hoge leeropbrengst. Wat tevens een meerwaarde is van deze minor en flexibel onderwijs is de rust die ik ervoer in het afgelopen halfjaar. Juist in het afstudeerjaar waarin de druk groot is, is het essentieel, voor mij als student, om lesstof op tijden wanneer het mij uitkomt tot mij te nemen."